Pages - Menu

dilluns, 2 de maig del 2016

DOS ERMASSETS AL PÒDIUM ABSOLUT DE LA CURSA DE MUNTANYA DE LA VALL DE SÓLLER

Un any més, el primer diumenge de maig se va celebrar la Cursa de Muntanya de la Vall de Sóller.
Ahir amb un temps que semblava el País Vasc enlloc de Mallorca el mes de maig, fred, boira i pluja intermitent que varen fer encara més difícil el ja de per sí, tècnic recorregut de la cursa. Vaja, que ahir L'Ofre i els seus voltants semblaven més Zegama que una altre cosa.
Encara i així, una gran organització, amb una gran actuació de tots els voluntaris i de la direcció de cursa, més de 100 voluntaris passant fred i xops, perquè tot anàs perfecte.

Bona representació Ermassetera, faltant lesionades i bombers de guàrdia, i fantàstica cursa dels nostres cracks particulars, Biel Gomila i Pau Bestard, primer i segon classificats, no se pot demanar més, verd ermasset al pòdium solleric. Aquests dos no hi ha qui les pari, fent un molt bon temps atenent a la fangada que hi havia a dalt i al Portell de la Costa.
Els altres Ermassets, com sempre majoritàriament de cap enmig, cap endavant, en Miquel Pintxo com sempre TOP 20 i en Bernat Amengual TOP 30, valors segurs, destacant en Jaume Busquets a la seva tercera cursa de muntanya fent 6º de la seva categoria, i un gran paper de tots en general a una cursa que pràcticament tothom va acabar nafrat.

La propera, la XIII Pujada a Sa Fita Del Ram, vos hi esperam a tots!!

Llàstima que en Biel no competirà, perquè el doblet, crec que estava garantit......

Salut i muntanya









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada