Pages - Menu

diumenge, 19 de febrer del 2017

V JORNADA TÈCNICA

Jornada tècnica de cursa per muntanya dels Ermassets.

DIMECRES 1 DE MARÇ

Programa:

Trobada 8:00 h al passeig d'Esporles.

● 8:00-10:30 h Entrenament d'equip per la zona de sa mola de na Ferrana i ermita de Maristella, se faran dos-tres grups segons el nivell de cada un. Sortida puntual a les 8:15 h

● 10:30-11:30 h Dutxa i canvi de roba (pels que no teniu casa a Esporles, podreu fer servir les dutxes del refugi de Son Tries, seu social del club)

● 11:30- 14:00 h Ponències tècniques. Tots els ponents centren gran part de la seva activitat professional en el mon de l'esport i el mon sanitari.

Ponències:


Preparació, participació i recuperació de una cursa de resistència. En Biel Gomila, LLicenciat en INEF, Campió de la Copa Balear, integrant de la selecció Balear a la Copa Nacional, i entrenador,  ens contarà com va preparar, la mitja travessa de la Serra de Tramuntana, com la va afrontar, i com se va recuperar, des de el punt de vista físic i d'entrenament, d'alimentació i hidratació. Recordau que la va guanyar amb un temps increïble.

Com participar a la Travessa de la Serra de Tramuntana i NO LESIONAR-SE.  En Martí Serra Pol, Llicenciat en Fisioteràpia, que treballa actualment al centre Fisioplanet, es un experimentat corredor de muntanya, ermasset i company, que ens donarà les pautes per no acabar baldats després de una cursa d'ultradistànica.

Ponència sobre dopatge en el nostre esport i Ajudes ergo-gèniques legals d'utilitat. Mites i llegendes sobre aquest tema, legislació vigent sobre dopatge. Que es dopatge i que augmenta el rendiment sense ser-ho?. Pere Ventayol i Francesc Moranta, Llicenciats en Farmàcia, ermassets i corredors de muntanya que ja no van ni en rodes.

Cada ponència tindrà una durada de uns 40 minuts.

LLoc: SALA D'ACTES DE L'AJUNTAMENT D'ESPORLES

● 14:15 h Dinar d'Ermassets

Lloc: està pendent de concretar en funció dels inscrits. ELS QUE QUEDAU AL DINAR HEU D'ENVIAR MAIL AL VOCAL DE SOCIS MIQUEL FERNÀNDEZ soci@ermassets.org ABANS DEL DIA 24 DE FEBRER.


Estau tots convidats. En qualsevol cas es pot assistir a tot el programa, entrenament, ponències i dinar, o per separat, podeu triar el que vulgueu, vos esperam a tots.
Aquesta activitat està oberta a tots els Ermassets de qualsevol secció, encara que tota la temàtica a tractar serà dirigida a l’esport de resistència en general i a la cursa per muntanya en particular. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada