Pages - Menu

dissabte, 29 de juny del 2013

CRONO CA'S SECRETARI


     Diumenge 23 de juny tocava la primera crono de s'any 'Crono de Ca's Secretari'  a Alaró . Crono organitzada per el club de Sa Milana. Consta d'una crono de quasi 6 kms que te pujada i una baixada en la qual qualcuns trams són tècnics, i altres molt ràpids , amb una arribada a n'es poble amb asfalt encara més ràpida .
  La representació d'Ermassets va esser ben pobre, entre compromisos , gent que no li agrada ses cronos i un tio que parteix a Formentera amb s'al.lota , erem, crec , que nou o deu valents.

  Els corredors sortiem en intervals de 30 segons a partir de les 9 d'es matí , el primer en partir va esser en Miquel Arbòs que va fer un gran temps , està fort es puta, i així vàrem anar sortint tots els altres Ermassets.
  Es qui va aturar es crono amb un temps més curt va esser en Mateu , va quedar es 33 de la classificació.

  Tots els Ermassets vàren fer millor temps que l'any passat , manco jo , que me vaig permetre sa xulada de sortir de 'festa i xigarros' es vespre abans i colgar me a les 4 de sa matinada. I es qui la corrien per primera vegada aturaren el crono amb temps espectaculars. Sa crono la va guanyar en Navarro que va quedar a 6 segons d'es record que té en Castanyer. Només quedar donar l'enhorabona a Sa Milana per s'organització de sa cursa.

  Sa próxima és sa crono de Bunyola que per cert l'han avansada una setmana sirà dia 14 de juliol i segons he sentit tornarà haver un altre fulano a Formentera amb sa dona. No puc entendre com poden preferir anar a Formentera que fer una crono. Bé sa próxima crono segur que serem més i quedarem millor!!!!!.




 

Rafa i els seus dos segons.

     

1 comentari: