Pages - Menu

dissabte, 5 d’abril del 2014

CURSA TOMIR 42 KM 2014



   Tard ja heu se, però no tan tard com la darrera crònica, però ja està aquí. Aquí teniu la crònica de la cursa de diumenge passat a Pollença, sa cursa del Tomir.

  Diumenge 30 de març a les 8 del matí esperàvem per sortir de Pollença a fer la cursa de Tomir, cursa molt dura de 42 km més 2 kms neutralitzats,deuen trobar que 42 km queden curts, que nos treuen del poble.
  La cursa va començar amb pluja que no nos va deixar en tot el dia i amb una boira en els cims que no deixava veure un pam enfora, el que es diu una cursa èpica fang, aigua, boira i pluja, per contar als nets.

   El recorregut de la cursa és el mateix de les darreres edicions amb molt de desnivell i roca però també en zones molt 'corribles', ja heu se Moranta, aquesta paraula no existeix però nos la vàrem inventar es dia de sa cursa tens molt de temps per pensar i dir dois. A més del desnivell, quilometratge i roca es va afegir es fang. Es fang feia molt inestable les zones 'corribles' i per damunt de tot les baixades es convertien en molt perilloses. Però bé qui no vulgui pols no vagi a s'era.

  Els Ermassets com sempre varen fer una plantassa aquests tallavents ens fan més curros, més prims, més ràpids menys a n'es fulanarro d'en Gomila que es senyor es va presentar amb un 'xubasquero' del Decathlon, te delicte és fenómeno. Dels Ermassets, els tres primers varen esser en Gomila setè, Pau es 13 i en Gustau es 54, es cabrum vàrem anar entrant així com podiem, llàstima d'en Toni Llinàs que va tenir un problema muscular, seguit d'una técnica meva per posar li es bessó a n'es seu lloc que el va acabar de rematar, va haver d'abandonar a Binifaldó.
Per cert va guanyar en Casado amb molta ventatge damunt els altres, està fort aquest tipus, fa com a por i tot.
  Una darrera cosa no publicaré cap foto de sa cursa com a protesta, ja que no vàrem tenir collons de fer una foto de grup abans de sa sortida, aquí queda.

  Au fins a la propera que sirem més i heu farem millor i amb foto de grup.

Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada