Pages - Menu

dimecres, 9 d’abril del 2014

III CRONOESCALADA PUIG DE SANTA MAGDALENA 2014


  



5 d’abril de 2014

Cursa a les quatre de s’horabaixa d’un dissabte assoleiat i amb molta de calor on ens varem presentar set ermassets amb ganes de branca, n’Andreu Pallisser, en Jaume Seguí, en Bernat Bestard, en Sebastià Diez, en Pinxo, sa bístia den Biel Gomila i un servidor
Aquesta vegada “només” hi havien inscrits 150 corredors dels que varen prendre sa sortida 127, es veu que sa gent comença a pensar més amb s’ultra o que encara els hi picaven ses cametes després des Tomir de la setmana passada.
Ja mos veus a tots allà la mar de curros amb sa nostra equipació i els dorsals personalitzats i en això que apareix en Biel amb un dorsal escrit de mala manera, amb taxades i correccions que no s’entenia res i mes encés que un misto per què ses sabates que ha comprat no han aguantat ni tres carreres (però tú que t’has cregut pollito?!?, però no veus que no s’ha inventat encara sa sabata que t’aguanti puta berro?!?)
Foteta de rigor dels set fantàstics i comença sa cursa. Es recorregut era es mateix dels dos darrers anys començant de s’ermita baixavem ses escales que arribaven abaix de tot, mitja volta i torna a picar per amunt primer per asfalt i després una pujada de pinyol vermell per dins es bosc que ens deixava a s’únic avituallament a una esplanada just davall de ses escales de s’ermita, seguim pujant amb un poc menys de pendent (però ses cames ja començaven a fer pupita) fins arrivar a sa creu on li feiem sa volta per darrera i tiravem per avall per una penya molt fotuda que mos duia a una pista on recuperar s’alè una estona. Després tornavem a davallar fins arrivar a un torrent pel qual haviem de pujar deixant els pocs menuts que mos quedaven. Un poc d’asfalt i per acabar un bocinet d’escales on esprintar i amollar es fetge per ses voreres.
Cursa molt xula on en Biel es va tornar a sortir i es va fer amb sa victòria amb un temps estratosfèric de 20:07, en Pinxo 20è amb un temps de 23:05 i la resta per darrera de la meitat per envant, sí senyor!

30 Jaume Seguí
43 Bernat Bestard
56 Bernat Jaume
59 Sebastià Diez
67 Andreu Pallisser

Primera victòria absoluta d’un ermasset, això pinta mooooolt bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada