Pages - Menu

dijous, 4 de gener del 2018

CAIMARI I SOPARILLO

Hola a tothom, amb una mica de retràs però aquesta mania de fer feina lleva molt de temps, la darrera cursa de muntanya de la copa balear es va celebrar a Caimari el diumenge 12 de novembre. Amb un recorregut diferent al de l'any passat; segueix essent exigent i la pujada al Massanella l'ha convertida en imprescindible. El dia va acompanyar i a dalt del cim la vista era extraordinària. No entenc com la gent fa tanta via i se perden aquests paisatges. Especialment els nostres companys més destacats que tornaren a volar: Biel Gomila , Scot, Pau Bestard...quines bèsties...i en Biel Àngel Morey, Miquel Tomàs, Bernat Jaume...mare meva quina carrereta se varen marcar.  La resta, dignes representants, això no ens ho lleva ningú.

Dia 17 sopar de fi de temporada al Deportiu. Gran festa i molt bon "rollo". Actuació estelar del duo de presentador/a. Durant el sopar bones converses i més rialles. No vos puc contar res més perquè vaig haver de partir prest. Encara que hi ha coses que millor haver-les viscudes i que no te les contin.

Dia 1 i 2 de desembre la travessa i mitja travessa. El primer és donar les gràcies i enhorabona als organitzadors i voluntaris. Aquests darrers hauran d'estar desperts enmig de la Serra suportant temperatures geladores. No els ho podrem agrair lo suficient.
Els corredors a gaudir i tractar de minimitzar les inclemències del temps que sembla condicionaran total la cursa. Si no quedam glaçat per allà dalt vos ho contarem mes endavant.

Salut i rialles!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada