Pages - Menu

dilluns, 8 de gener del 2018

VI Jornada tècnica de cursa per muntanya dels Ermassets.

VI Jornada tècnica de cursa per muntanya dels Ermassets.

DISSABTE 20 DE GENER

Programa:

Trobada 8:00 h al passeig d'Esporles.

● 8:00-10:30 h Entrenament d'equip per la zona de sa mola de na Ferrana i ermita de Maristella, se faran dos-tres grups segons el nivell de cada un. Sortida puntual a les 8:15 h. Aprofitarem per fer foto de grup. Si és possible portau la samarreta o tallavents del club.

● 10:30-11:30 h Dutxa i canvi de roba (pels que no teniu casa a Esporles, podreu fer servir les dutxes del refugi de Son Tries, seu social del club)

● 11:30- 14:00 h Ponències tècniques. Tots els ponents centren gran part de la seva activitat professional en el mon de l'esport i la salut.


Ponències:


Introducció a les competicions d'orientació per muntanya. Tenim la sort de  comptar al nostre club de un autèntic crack d'aquesta disciplina, en Jordi Domenech Amorós, Llicenciat en ciències de l'activitat física i l'esport, ell  ens introduirà a l'apassionant mon de les proves d'orientació, a on se donen la ma, la cursa per muntanya, el coneixement del medi muntanyenc i les capacitats d'orientació mapa amb ma i una bruixola. En Jordi ha estat Campió de la Lliga Balear de Curses d'Orientació, de la Lliga espanyola en modalitat Sprint categoria H35, de Lliga  espanyola de Rogaine en categoria absoluta mixta, Campió d'Espanya categoria absoluta mixta, i Campió d'Europa veterà de Rogaine l'any 2016, per parlar només dels pics que ha pujat al més alt del caixó.

Història Natural de les lesions múscul-esquelètiques.  Pau Más Valens, Llicenciat en Fisioteràpia, soci fundador de  Fisioplanet, és un experimentat corredor de muntanya, ermasset i amic, que ens donarà les pautes per no lesionar-se més de l'estricament necessari.

Pautes d'alimentació i hidratació per acabar la Scenic Trail. Barbara Vanrell Garau. Farmacèutica, Nutricionista, i Dietista especialitzada en la nutrició esportiva i col·laboradora habitual del nostre club.  Hem triat una cursa en concret per servir d'exemple i mostrar com haurien de ser les ingestes de sòlid i líquid adients per finalitzar-la amb èxit. Aquest exemple se pot extrapolar a qualsevol cursa i corredor amb l'ajuda de un nutricionista. 

Cada ponència tindrà una durada de uns 30-50 minuts.

LLoc: SALA D'ACTES DE L'AJUNTAMENT D'ESPORLES. Entrada per la biblioteca.

● 14:15 h Dinar d'Ermassets

Lloc: està pendent de concretar en funció dels inscrits. ELS QUE QUEDAU AL DINAR HEU D'ENVIAR MAIL AL VOCAL DE SOCIS MIQUEL FERNÀNDEZ soci@ermassets.org ABANS DEL DIA 13 DE GENER


Estau tots convidats. En qualsevol cas es pot assistir a tot el programa, entrenament, ponències i dinar, o per separat, podeu triar el que vulgueu i pogueu, encara que vos esperam a tots.
Aquesta activitat està oberta a tots els Ermassets de qualsevol secció, encara que tota la temàtica a tractar serà dirigida a l’esport de resistència en general i a la cursa per muntanya en particular. 

Salut i muntanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada