Pages - Menu

dilluns, 27 d’abril del 2009

TRAÇAT DE LA CURSA DE MUNTANYA D 'ESPORLES 2009



Feis doble click sobre les imatges per veure-ho més gran.

La sortida serà a les 10:15 del matí i la recollida de dorsals des de les 09:00 del matí.

Se surt del mateix lloc de sempre, des del Passeig d'Esporles.

El desnivell com veis en el gràfic de més avall (noticia anterior) és de 1121m i uns 16,8 km.

És un trenca-cames ja que després de la pujada inicial tornam a tenir una pujada important fins a l'Ermita, per on ja haviem passat direcció al cim.
Quatre avituallaments dos d'ells també amb fruita.
El tram de baixada del cim fins a Son Ferrà , presenta una primera part dins bosc d'alzinar amb pendent i força fullaca, que fa que pugui patinar, la segona part d'aquesta baixada és bastant rocos i amb pendent el que fa necessari que extremeu la precaució.
Un altre punt d'atenció és la baixada que tornam a fer després de la pujada d'El Gravet ( camí de formigó) que ens deixa a Son Trias. En aquest punt el camí també es presenta en forta pendent i roca. Atenció si es troba banyat.
Be de les pujades no vos contaré res que són allà i s'han de fer, per això correm curses de muntanya.

3 comentaris:

  1. Això és una passada, ja tenc ganes de que sigui el dia 17 de maig

    ResponElimina
  2. Eh Toni, veig que t'has posat ses piles! Molt bé, molt bé, està quedant xulo! Ja me diràs com quedam per acabar d'arreglar es tema...

    ResponElimina
  3. Enhorabona per aquesta cursa tan xula. Tenc que dir que m´agradaría mes que la sortida fos a les 9,00 hores ja que crec que es el mes adecuat per la calor, i tambe perque així tens temps de que la gent arrivi d´hora als diferents punts de Mallorca. El día 17 de Maig es el día punta de les comunions a Mallorca. Es una sugerencia. Gracies,

    ResponElimina