Pages - Menu

dimarts, 29 de setembre del 2009

Cursa de Sa Comuna de Bunyola

El passat 13 de setembre es va disputar una nova edició, la cinquena, de la ja clàssica Pujada a Sa Comuna de Bunyola amb un temps força agradable i amb temperatures no massa elevades durant tota la cursa. Enguany el recorregut de la cursa va variar un poc, va ser allargat a la part alta de recorregut, abans de pujar al cim del Penyal d'Honor en uns dos quilòmetres. Tot i així, hi va haver rècord de participants amb 171 inscrits i 168 atletes que va finalitzar la cursa.

Va guanyar n'Antonio Roldan del club Montuïri 91.8 amb un temps de 1h 8minuts i 19 segons seguit a 1 segon del gran triatleta Miquel Capó.

Hi vàrem participar 5 Ermassets: Joan Rius (17è, 1h19m01s), Pau Bestard (43è 1h26m34s), Tomeu Bestard (89è, 1h33m44s), Bernat Bestard (100è, 1h35m05s) i Toni Vinenç (113è, 1h38m07s) que tot i els seus problemes musculars durant la cursa va aconseguir finalitzar i es consolida com a corredor, entre uns quants ermassets més, que aconseguirà completar les 6 curses per puntuar a la Copa Balear de curses de muntanya.

Fins dia 3 d'octubre a la Cursa d'Alaró. Salut.