Pages - Menu

dijous, 24 de gener del 2013


1ª Jornada tècnica de curses de muntanya dels Ermassets.

Dissabte 9 de febrer.

Programa:

8:30-10:30 h Entrenament d'equip per la zona de la Fita Del Ram i ermita de Maristella, anirem tira tira, esperant a tothom, no és una competició. 
Lloc de trobada: Es passeig d'Esporles.

10:30-11:30 h Dutxa i canvi de roba (pels que no teniu casa a Esporles, ja mirarem de repartir-vos entre tots els que si que en tenen per poder canviar-vos de roba)

11:30- 13:30 h Ponències tècniques
- Presentació de informació general per entrenar per correr curses de muntanya. Ponent:  Pau Bestard (Llicenciat en INEF i entrenador de curses de muntanya)
- Ajudes ergo-gèniques per competir en curses de muntanya. Ponent: Xisco Moranta (Llicenciat en Farmàcia i president de la delegació Balear de la Societat Espanyola de Farmàcia Comunitària)
- Importància de la hidratació en curses de resistència, i aspectes a considerar per evitar una hipoglucèmia. Ponents: Jaume Mercadal i Llorenç Gaya (metges d'urgències i del 061, assessors metges de centres d'alt rendiment i esportistes i muntanyers)

LLoc: SALA D'ACTES DE L'AJUNTAMENT D'ESPORLES


13:45 h Dinar d'Ermassets

Lloc: està pendent de concretar en funció dels inscrits. Pressupost aproximat 15-18 €

Estau tots convidats a assistir, en qualsevol cas es pot assistir a totes les activitats (entrenament, ponències i dinar) per separat, es a dir, a la que pogueu o vos interessi, però el més desitjable seria que intentàssiu assistir a totes les activitats, els integrants de la comissió de curses ho hem preparat amb molta il·lusió i vos esperam a tots.
Aquesta activitat està oberta a tots els Ermassets de qualsevol secció, encara que tota la temàtica a tractar serà dirigida  ala cursa per muntanya.

Encara queda temps, però per poder triar el restaurant necessitem saber si vendreu abans del 5 de febrer.

En una propera comunicació vos direm a quina direcció haureu de confirmar la vostra assistència.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada