Pages - Menu

dilluns, 11 de febrer del 2013



                            PRIMERA JORNADA TÈCNICA DE CURSES DE MUNTANYA.


     Es passat dissabte 9 de febrer celebrarem la "Primera jornada tècnica de curses de muntanya". A la qual ens reunirem una trentena de corredors per gaudir d'aquesta jornada tant lúdica com magistral. Ja qué ens va servir a tots per apendre coses noves i tècniques que molts desconeixiem.

  Tot va comensar amb una sortida  conjunta, dels corredors reunits, fins a sa Fita d'es Ram a les 8.30.
S'intenció era que anassim en grup , cosa que vàrem aconseguir fins més o manco abans d'es Castellet, però a partir d'allà es  va desmadrar una mica i es ritme va comensar a esser un poc infernal. Des d'aquí demanam disculpes si qualqú es va emprenyar per aumentar es ritme. Vàrem arribar a s'Ermita on es va esperar tot es grup i després continuarem fins a sa Fita. Després de coronar cim vàrem partir cap Esporles acompanyats d'un bon fred i a estones caien floquets de neu. Important ningú es va fer mal , llevat de n'Andreu P. que va fotre per enterra sense consequències greus. Una sorpresa molt grata va esser veure en Jordi , es fill d'en Mateu, en 16 anys com pujava ,va anar sempre amb els de davant i a un bon ritme. Hi ha una promesa assegurada. Una menció important per na Núria , s'única al.lota que va venir, que també va pujar a un ritme molt bo.

A les dotze vàrem comensar les ponències a càrrec d'en Pau bestard , Xisco Moranta , Jaume Mercadal i Llorenç Gaya.
Les ponències vàren anar des de tècniques d'entrenaments , ajudes ergo-gèniques , fins la importància de la hidratació i la dieta.

 A les 14.30 nos dirigirem cap Es Brollador per concluir aquestes jornades com toca, amb un dinar.


Es just fer un agraiment a n'en Xisco Moranta que ha estat es promotor principal d'aquestes jornades.

                                        L'ANY QUE VE MES I MILLOR.



FOTO DE FAMILIA











SON POQUET







ES BROLLADOR

2 comentaris:

  1. Sens dubte un dia bén profitós!

    Personalment vaig gaudir molt. Tant de l'entrenament, com de les ponències i del dinar! Aquests tipus de coses encara ens fan més grans com a equip.

    Els meus agraïments a nen Xisco pels mals de caps d'organitzar-ho, a la resta de ponents i, com no, a tots els Ermassets!

    Fins a la propera!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va ser un gran dia! Enhorabona Xisco i a tots els col.laboradors. Esper gaudir de més dies com aquests

      Elimina