Pages - Menu

diumenge, 16 de juny del 2013

II Cursa popular Infantil de muntanya

Diumenge dia 23 de juny, en el marc de les festes patronals d'Esporles, es celebrarà La II Cursa popular  Infantil de muntanya, organitzada pel nostre club i l'ajuntament, a les 18:15 de l'horabaixa. La sortida serà  la placeta des Jardinet. El recorregut serà per la Costa de Son Dameto i voltants  Haurà una sortida inicial neutralitzada fins a l'aparcament a on dona inici el camí de la costa de Son Dameto, allà es donarà la sortida inicial. El recorregut consistirà en pujar pel camí de sa Costa fins a ses cases de Son Dameto, per davallar després pel camí vell empedrat, fins al mateix lloc de sortida, tornant pels carres des poble fins a la placeta a on haurà l'arribada. El recorregut efectiu de cursa són uns 3,7 kms, i 0,8 de neutralitzat, amb un desnivell positiu de uns 130 metres. Poden participar tots els nins que vulguin fer-ho, des dels 6 als 16 anys ( si són més petits imprescindible fer-ho juntament a qualcun dels seus progenitors, aconsellable també en nins de 6 a 8 anys). Hi haurà nombrosos punts de control i un avituallament a Son Dameto, així com Ermassets  de la secció de curses que correran controlant els nins en tot moment.  Tots els Ermassets estau convidats a participar com a voluntaris i a correr-caminar amb els vostres fills!!

Els Ermassets adults que volgueu participar com a voluntaris heu de ser a la placeta des jardinet una hora abans de la sortida.

Volem agrair als propietaris de la finca de Son Dameto les facilitats que ens han donat, així com el permís per passar per a dins la finca.

http://gps.motionx.com/maps/d4aa377633363bb50402eec1b10a6503

2 comentaris: