Pages - Menu

divendres, 8 de novembre del 2013

I MARATO DE MUNTANYA D'ARTA.


    Sa darrera cursa d'es calendari d'es campionat ,es celebrar a Artà ,quasi en la totalitat a n'es Parc de Llevant. La data dia 3 de novembre amb un sol de justicia que pelava es cul a ses llebres i en qualque troç que no hi havia cap ombra es va convertir amb una cursa molt dura. Amb una distància de 42 kms i un desnivell de 1300 metres, més d'un , jo es primer, es pensava que seria una cursa per corre tot es temps i amb velocitat; ja una merda com un piano. Tot el contrari és una de les curses que he caminat més en el meu cas i per la quantitat d'abandonaments (27) el de més d'un.

  Com sempre hi va haver una bona representació d'Ermassets que va deixar es pavelló ben alt per pròxims certàmens d'aquesta cursa. Es primer Ermaset va esser en Miquel Tomàs (Pinxo) que va fer es 22 amb un temps de 4hores 37 minuts. Sense paraules . Magnífic final de temporada que ha fet. Quin fulano.
  Es segon Ermasset fou en Pau Bestard que va fer un temps de 5 hores 11 minuts i va quedar es 67. En Pau no es va trobar cómodo en cap moment i així heu demostrà la seva classificació. Però segueix essent l'Ermasset top 10 i es millor d'es nostre grup com a persona i corredor.
 La resta d'Ermassets varen anar arribant a meta amb unes bones posicions manco jo, que vaig fer pell de dragó però bé hi ha més curses que llonganisses. Mala sort per en Bernat Amengual que es va retirar a n'es km 33 per problemes estomacals que ja duia d'enerera , una llàstima perquè anava com un tro.

  I destacar una vegada més  la visita d'en Jaume Busquets acompanyat d'unes seguidores fidels i de n'Andrés Lesmes  que nos varen animar a continuar a més d'un.

 Bé , ses curses ja han acabat ara toca descans , meditació i  reflexió. Esper que l'any qui ve nos lo passem igual de be que com nos l'hem passat enguany , i si som més que nos duguem igual de be que com  ara. M'estim més esser d'un club petit i ben avenguts , que no un macro club amb molta de gent i que ningú sa conegui o no sa pugui veure.

 Fins l'any qui ve que serem més i heu farem millor.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada