Pages - Menu

dimecres, 17 de setembre del 2014

XII CURSA PER MUNTANYA DE BUNYOLA.

 



  Diumenge 14 de setembre es celebrar la XII Cursa per muntanya de Bunyola, una de les clàssiques de la Copa Balear. A més aquest any era campionat de Balears de clubs. Això va propiciar que tots els clubs intentassin dur els primers espases en cada categoria, ja que puntuaven els 6 primers de cada una. Els Ermassets no vàrem esser manco i presentàrem el millor que teníem en aquell moment. Amb dues absències importants en Biel Gomila per causes laborals o això diu ell, jo no em crec res ja, i en Joan Amengual que per culpa de Google no va poder assistir a sa cursa, ja que no trobava es mail on deien que estava seleccionat per corre sa cursa. Crec que encara el cerca.

 El recorregut de sa cursa com sempre molt divertit amb variacions envers l'any passat i que el feia bastant ràpid. Molta calor, humitat i una gentada que feia por. Com sempre o quasi sempre va guanyar en Roldán seguit d'en Capó (incombustible). Els Ermassets com sempre varen fer un gran paper quedant molt ben classificats. A destacar en Jordi González que va fer primer a sa seva categoria.

 Sa Milana d'Alaró es va proclamar campiona de clubs. Seguits de Garden. Ara només queda esperar a sa pròxima que sirà es Castell d'Alaró un altre clàssica.

 Au, això és tot fins sa propera que serem més i heu farem millor.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada