Pages - Menu

divendres, 31 d’octubre del 2014

Pujada al Castell d'Alaró

El passat 12 d´octubre es va celebrar la XIV pujada al castell d´Alaró, i 25 va ser el nombre de Ermassets que varen fer la prova dels 300 inscrits totals.

Un èxit de participació i un luxe de participants, que varen donar-ho tot i ames tengueren un comportament excel·lent com és habitual a les probes de la Copa Balear de Curses de Muntanya.

En el que respecta al nostres corredors , demostraren un gran nivell tot i que ja estàvem acabant la temporada.

Destacar el paper de les al·lotes que cada vegada es posen més les piles i d´en Pau Bestard que tot i no haver estat el seu dia va fer un lloc 22 que demostra que encara que no sigui el dia s´ha de lluitar fins el final.

Gran paper també de Miquel Tomàs (Pinxo) que demostra estar un altre pic a un gran nivell.I també de Miquel Morro que va tenir podi a màster 50 amb un tercer lloc.

Els guanyadors de la prova foren un pic mes el gran Joan Navarro i la corredora local Cati LLadó.