Pages - Menu

dimecres, 12 de novembre del 2014

Iniciació al Trail running

Estimats companys/es;

Des de la secció de cursa per muntanya, ens hem decidit a posar en marxa una nova activitat de l'escola de muntanya dels ermassets.

Aquesta activitat per adults/es està enfocada i dirigida  a tots aquells socis i sòcies que es volen iniciar o perfeccionar en el trail running o cursa per muntanya sota la direcció tècnica de titulats experts. 

Es tracta de sortides  de mitja i llarga durada de cap de setmana, amb una periodicitat quinzenal.

Les activitats es promocionaran com a mínim una setmana abans via mail i blog de la secció de curses, i el calendari de l'activitat estarà penjat a la nostra web. Les sortides seran de diferent durada, i tipologia.

Les places estaran limitades a un màxim de 25-30 assistents, i comptaran amb 1/2 monitors segons pertoqui.

Les quotes de l'activitat són les següents: 

No socis 5€
Socis 3€
Socis federats 2€

La direcció de l'activitat estarà en mans de na Lurdes Vich Fuster, ermasseta, corredora de muntanya, entrenadora personal, i llicenciada en INEF.

Per més informació o per reserva de plaça heu de contactar amb ella:

lurdes_fv@hotmail.com

649779122

S'arribarà als punts de sortida de l'activitat cada un pel seu medi. Es pagarà en ma el mateix dia de l'activitat, i si hi ha baixes de darrera hora s'han de comunicar sempre, si no es cobraran igualment, ja que ajustarem el nombre de monitors al nombre d'assistents.

S'han de presentar al lloc de reunió amb l'equipació adequada, material tècnic, roba, motxilla, sistema d'hidratació, menjar i aigua en quantitats adients, en funció del tipus de sortida.

Les primeres sortides seran:

Dissabte 15 de novembre: Valldemossa-Deia-Valldemossa (lloc de reunió, a les 8:00 del matí al parking de Valldemossa, aconsellable portar pals degut al important desnivell i a la tipologia dels camins)

Dissabte 29 de novembre: Camí vell de Lluc (pi de son Grua)- Binifaldo-Tomir-Aucanella-Camí vell de Lluc





Vos animam a tots els que vos voleu iniciar en aquest entorn a que participeu en aquesta nova activitat.



Salut i muntanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada