Pages - Menu

divendres, 26 de juny del 2015

IV CURSA INFANTIL DE MUNTANYA

En el marc de les festes patronals d'Esporles, el passat dilluns, varem celebrar la ja clàssica cursa infantil de muntanya, organitzada pel nostro club i l'ajuntament d'Esporles, amb un nou record de participació, més de 70 nins i nines entre totes les categories hi varen prendre part.

Com sempre el més petits varen fer la cursa curta per dins els carrers del poble, i el més grans i agosarats, la més llarga de prop de 4 kms.

Molts de voluntaris de la secció de curses, i d'altres seccions, molts de pares, i mares corrent amb els seus fills, i molta alegria i rialles. A destacar la participació de tots els petits ermassets i ermassetes de l'escola de cursa per muntanya del nostro club, la nostra pedrera... ensenyant el que han après aquest curs.

La única nota negativa, va ser la forta calor que encara feia a aquelles hores des capvespre, que se va arreglar amb un gelat a l'arribada,  amb moltes medalles per tots, samarretes, i diplomes al més ràpids, encara que a aquesta cursa no hi ha classificacions (no la cerqueu per Elitechip) perquè tots guanyen i per tots és una festa.

Agrair l'ajuda de tots, però sobretot a n'Andreu Pallisser que ho ha dirigit tot perfectament.

Fins l'any vinent

Salut i estiu per tots!!














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada