Pages - Menu

dilluns, 19 d’octubre del 2015

CURSA ALARÓ 2015


 Una edició especial d'una cursa com la d'enguany a Alaró mereix Una crònica especial. I es que sa “pujada al castell” arriba a sa XV edició.
I com a això és un gran motiu per celebrar-ho, que millor que fer una cursa especial amb un recorregut especial per es voltants d'Alaró i a dins sa Nostra estimada Serra de tramuntana.

Així va ser, els nostres amics de Sa Milana es posaren a fer tasca, i ens dissenyaren un recorregut especial de23Km i 1400D+ i que es presentava com a Campionat de Balears.

Les 9 des dematí i donen la sortida a sa plaça , un poc d'asfalt per estirarun poc cames es grup de 350 corredors. Sa pujada, com sempre, rapida i dura, però no es qüestió de de fer trossos, sa cursa és llarga!!! Feim cim i començam a baixar, una de ses coses que m´agrada d'aquesta cursa es que ens crussam amb es companys i ens dona l'oportunitat d'animar i ser animat. Sentir es meu nom tantes vegades en 200 metres em posa sa pell de gallina, i em motiva a lluitar i a donar-ho tot!!!

Sa primera baixada impressionant, una terra negre i compacte que tot i es desnivell et deixa correr moltíssim, de fet va ser tot un espectable veure com baixaven escompanys de cursa!! Sobretot es nostra Miquel Tomàs “PINXO” tot un especialista en sa matèria. un magnific Singletrack” entre oliveres i marges, i que ens du a l'escaleta que ens posa en direcció al segon punt elevat des dia,sa Atalaia. On trobarem una fortíssima pujada un cim ben muntanyenc, i una baixada indescriptible, totalment fantàstica.


Més tard passaríem per es famós Pas de s´estaló, que ens condueix cap a la Vall de Coa Negre, i cap a Son Pou. Aquell tros de pujades i baixades preparava ses cames per es darrer cim, passam per Son Roig i més tard per la fantàstica finca de Cas Secretari. Aquí ja ens avisaren  els voluntaris, 4Km de forta baixada i meta!!! Així doncs posarem sa resta, el que ens havia pogut quedar. L'entrada al poble espectacular, amb gent a a totes bandes cridant i fent mamballetes feim sa darrera corbe i una estora Vermella ens esperava com si d'una estrena de Hollywood es tractes.


Una cursa fantàstica, amb un recorregut explendit, molt complet on els corredors més polivalents pogueren fer una gran feina,. Per a mi un acert!!! Ojala quedàs per sempre aquest recorregut!!!!

Agrair moltíssim als organitzadors i als voluntaris que aquestes curses siguin possible, i als corredors que fan possible un ambient immillorable ple d'esportivitat i passió per sa muntanya.

Y enhorabona a tots els Ermassets que preneren part en la o feren fantásticamente be!! Al llarg del recorregut vàrem poder gaudir de la companyia fantàstica de en Rafa Medina, Andreu Pallisser, Olga i altres Errmassets i familiars Gracis a ells també!!.

Donar l'enhorabona a Pau Bestard que tornar al podi de M30 amb un 4 lloc absolut i que du molts d'anys entre el Top 10. I a na Maria del Mar Canyelles que va batallar i va aconseguir pujar també al caixó!!!

Per acabar dir que el Campió de Balears varen ser l'incombustible Tòfol Castanyer i sa fortíssima Eva Moreda.

Ja domes queden 2 curses de la Copa Artà i Caimari!!! A disfrutarles!!!



Bernat AC 13/10/15


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada