Pages - Menu

dimarts, 19 d’abril del 2016

I Cursa de Muntanya de Puigpunyent

Com ja sabeu el passat diumenge se va celebrar la I Cursa de Muntanya de Puigpunyent, organitzada pel Ajuntament de Puigpunyent, la Federació de Muntanya, i amb la col·laboració dels Ermassets Club de Muntanya d'Esporles. Malgrat els problemes de darrera hora amb el recorregut inicial, al final va sortir una gran cursa. El recorregut, és molt divertit, dur i amb desnivell, a pics tècnic però també molt corrible i el paisatge és espectacular.  Els voluntaris de Puigpunyent i els Ermassets que hi han col·laborat, s'hi varen aferrar fort perquè així fos. Enhorabona  a tots, especialment a en Joan Planells, director de cursa, Puigpunyentí i Ermasset.

En quant als resultats de la cursa, uns 320 corredors varen fer la sortida, amb una bona presentació d'Ermassets, la segona més nombrosa de l'any després de la cursa de Sa Fita des Ram. Amb molts bons resultats, pràcticament el 90% varen acabar entre els 170 primers, HI HA NIVELL, amb el corresponent pòdium de na Mar Cañellas que retornava d'una acumulació de lesions i altres emprenyos.. Aquest pic va faltar el pòdium den Biel Gomila o en Pau Bestard, però un perquè feia de granera i l'altre perque ha fet més kilòmetres que en Forest Gump els darrers mesos i necessita descans, no varen participar, i ens tenen mal acostumats.
En qualsevol cas en Pintxo i en Bernat Amengual varen fer un gran paper com sempre, al igual que na Miriam i na Lurdes en categoria femenina. Varen compareixer nous Ermassets que s'han afegit enguany i que tiren i tiren... vaja que no n'hi ha cap de coix.

A la propera no serem més no ho farem millor perquè és impossible ;))

Salut i muntanya



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada