Pages - Menu

dilluns, 5 de desembre del 2016

TRAMUNTANA TRAVESSA DELS ERMASSETS


Com ja sabeu, el passats divendres i dissabte, se va celebrar la Travessa (130 km) i Mitja Travessa (59 km) de la Serra de Tramuntana.
El nostre club ha estat involucrat des de l'inici d'aquest projecte, des de les primeres converses amb els dirigents d'altres clubs, davant unes cerveses, ja fa més de tres anys fins el dia d'avui.
El nostre club, se va encarregar de tot el control, i organització des de el Boal de les Serveres, fins entrar al municipi de Valldemossa, comptant per aquesta tasca amb més de 60 voluntaris, que se varen passar tota la matinada desperts, liderats per en Toni Vicenç i en Tomeu Pizà. Moltes gràcies a tots els voluntaris i socis del nostre club que vareu participar, sense vosaltres aquesta cursa no hagués estat possible. Però sobretot al nostre president, en Toni Vicenç, que ja feia molts d'anys que creia possible tirar endavant un projecte com aquest conjuntament amb els altres clubs de muntanya. Un projecte esportiu, respectuós i adaptat al medi ambient, la fauna i la flora de la Serra de Tramuntana, basat en el voluntariat i sense ànim de lucre. S'ha demostrat, que era possible.

En la vessant esportiva, a la mitja travessa, guanyador absolut i un temps d'escandol pel recuperat Biel Gomila, que malgrat el recorregut des de la pujada al Coll dels Ases fins a les voltes del Galileu era molt tècnic, pedrós, i amb trams molt banyats, va fer un temps IMPRESSIONANT, 5:48 h, treient li mes de 30 minuts al segon classificat.
Molt ben acompanyat per tot l'equip Ermasset, amb podiums den Scott Bennett, Miquel Morro, Lurdes Fuster, i Juan Clar, a més de grans classificacions den Miquel Pintxo Tomàs, Fran Ramón, Bernat Amengual, Xisco Tomàs, germans Patau, Miquel forteza, que ho varen donar tot i més,.... i de tots els altres ermassets i ermassetes participants, que varen aconseguir acabar en el temps fitxat, que ja és, a una cursa amb 40 retirats i un recorregut i temps de pas exigent.



Paraules majors, pels herois de la Travessa completa, això ja és de campionat, perquè tot el que poguem dir, se queda curt. És la Ultra més dura feta mai a Mallorca i una de les més dures d'Espanya sense cap dubte, no només per la tirada, sobretot pel recorregut, pedrós i tècnic de la nostra Serra.
Tots els Ermassets que varen començar, varen acabar, excepte en Pau Bestard que va tenir un mal dia des de el principi per problemes físics, i en Miquel Beia, que en passar per Esporles va decidir deixar-ho fer.
Miquel Fernandez, Bernat Jaume, Biel Morey, Gustau Gastalver i Jaume Busquets, primer classificat M50 son els fenomens que varen arribar a Pollença. Un monument per ells!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada