Pages - Menu

diumenge, 19 de febrer del 2017

ENTREGA ROBA TÈCNICA

ENTREGA DE ROBA TÈCNICA
Hi ha hagut un canvi de data, ja que el dissabte coincidia amb la Rua d'Esporles.


El divendres dia 24 de febrer de 18:00 a 20:30 h farem entrega de la roba tècnica pel 2017(samarreta de la secció i calçons) als socis interessats a la seu social del club: Refugi de Son Trias (C/ Costa de Son Trias 19).
Com ja sabeu els calçons en principi només als que havien reservat. Samarretes en tenim per tothom.
El preu definitiu de la samarreta serà de 20€. 
Si hi hagués calçons de sobres, farem una llista d'espera pels que no les vareu reservar i ara en voleu. En principi són pels que varen fer la paga i senyal.
Com ja sabeu ha estat impossible aconseguir els tallavents i guardapits. Vos tornarem els dobles ja pagats.
Per agilitzar el procés, vos deman que vingueu el dissabte amb una còpia de la transferència bancaria de la paga i senyal, i còpia del correu amb la comanda que vareu fer. Recordau que només s'entregarà roba a socis en actiu que ja hagin tramitat l'alta. (2017)


Si qualcú no pot venir dia 24, podeu enviar correu a en Toni Llinàs  tllinas@hotmail.com  o en Pere Ventayol pventayol@gmail.com , encarregats del material per poder fer-vos l'entrega. Els que veniu a la Jornada Tècnica, se pot aprofitar a les 11:30 h abans de les ponències, però ja heu de tenir clares les talles. Podeu entrar a la web de Craft i cercar el tallatge. El retorn dels doblers, pels articles no rebuts se farà en ma, no per transferència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada