Pages - Menu

dissabte, 10 de novembre de 2018

NOVA DATA CURSA INFANTIL
7a CURSA DE MUNTANYA INFANTIL DELS ERMASSETS.


dissabte  24 de novembre

Com ja sabeu la cursa estava prevista pel passat 27 d’octubre i se va suspendre pel mal temps. Esperam tenir més sort aquest pic.

La sortida i arribada serà a l’aparcament dels estenedors.
Hora: 11:00 h.  Retirada de dorsals a partir de les 10:00 fins les 10:45 al mateix aparcament.
Hi haurà dos recorreguts, fins a 8 anys, que correran uns 800 m més o manco per dins els carrers i camins dels voltants.
Els majors de 8 anys i/o menors acompanyats del seu pare/mare podran córrer la cursa llarga, que començarà allà mateix, i pujarà pel camí vell cap a la cases de Son Dameto per davallar després pel camí de Sa Costa fins arribar a l’aparcament un altre pic (recorregut circular). Uns 3,8 kms, i 150 m de desnivell. Hi haurà un avituallament de líquid  a les cases de Son Dameto.
Hi haurà corredors voluntaris que seguiran tots els nins per garantir la seguretat en tot moment. Ambulància i assistència mèdica.
Animam a tots els pares a córrer la cursa llarga acompanyant als seus fills, si les poden seguir, es clar...
Es obligatori dur calçat i roba esportiva.
Refrigeri al final de la cursa. Obsequi per a tots el participants.

LES INSCRIPCIONS S’OBRIRAN EL DIA 12 DE NOVEMBRE NOMÉS EN EL CAS QUE NO S’HAGUESSIN JA INSCRIT PER LA CURSA DEL DIA 27 D’OCTUBRE QUE SE VA ANULAR PEL MAL TEMPS. SI JA ESTAN INSCRITS I FAN COMPTES VENIR A CORRER JA NO HEU DE FER CAP INSCRIPCIÓ. SE RESPECTARAN LES QUE TENIEM.

MITJANÇANT EL ENLLAÇ

SI HI HA INSCRITS PER LA CURSA D’OCTUBRE QUE NO VINDRAN A LA DE DIA 24 HEU D’ENVIAR CORREU L’ABANS POSSIBLE A curses@ermassets.org AMB EL NOM DEL NIN/A INDICANT QUE ENCARA QUE JA ESTAVEN INSCRITS A LA DATA ANTERIOR, NO SE PRESENTARAN EL DISSABTE 24 DE NOVEMBRE.

Podran participar els nins que no s’hagin inscrit abans, però no se pot assegurar que puguin tenir obsequi en acabar la cursa. Per aquest motiu pregam que se formalitzi la inscripció l’abans possible, amb el dia 23 DE NOVEMBRE com a data límit.
La inscripció és gratuïta, però hi haurà una inscripció voluntària en forma de donatiu en suport als nens que pateixen el Síndrome de Cockayne, per l'associació Pep&Amy and friends.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada