Pages - Menu

dilluns, 21 de març del 2011

Ultra Entrenament 19/03/2011

Esporles - Son Cabaspre - George Sand - Hort de Sa Cova - Port des Canonge - Volta de General - Arboçar - Mola de Planícia - Arboçar - Correu - Esporles

Ens trobam en Joan Rius, en Carles Raimundo, en Pep Patau i un servidor disposat a cobrir s'entrenament nocturn més llarg just abans de s'UTST. La idea era cobrir uns 40km sense haver d'anar per camins complicats de trobar, ja que durant el vespre tot es complica i no es tracta de partir d'Esporles i pegar a Lluch sense voler.

Pensàrem que tirar cap a George Sand era una bona opció, pel simple fet de que apart de ser un camí ben definit està poc transitat per nosaltres i el fet de canviar un poc sempre és un al·licient...

Tot d'una en partir ja vàrem veure que el cel estava molt clar i ben estrellat. Al que hem d'afegir una lluna plena enorme (com va dir en Carles Raimundo, feia 18 anys que no estava tant aprop de sa terra i crec que jo en feia 18 que no tenia es cap tant a sa lluna, coses que passen)

Al tema: divagacions a part, partírem pujant Son Cabaspre a ritme. Ni fer "es tonto" ni res. En plà "anem per feines, que això serà llarg". Ràpidament ens trobàrem a George Sand, on, entre que està amb vistes directes al mar i que el cel estava clarissim, vàrem poder gaudir d'una baixada espectacular -i bastant tècnica, per cert-.

Tiram cap a Es Port de Canonge pujant un poc de tram de s'Hort de Sa Cova per enllaçar amb sa carretera i en ser al Port, agafam Volta des General. Pujam cam a s'Arboçar i ja duiem 23km més o manco. Casi res. Aquí en Carles ja patia de turmell i va tirar cap a nes Correu per arribar final i feliçment a Esporles.

La resta vàrem tirar cap a Planícia, sense badar. Tot corrent i "del tirón". Pujàrem a bon ritme (recordem que tampoc hi ha cap Kilian entre nosaltres, però es ritme era prou bò).

Una vegada adalt, espectacular sa lluna plena ENORME, ses vistes de Palma i pobles del voltant!

I quan pareixia que tot estava cuinat, ens vàrem rebentar baixant Planícia! Què s'hi va fer de llarg! Però molt! I llavor Correu, que ens tenia guardades dues zones d'aquestes "que piquen" quan ja dus 30 i pico km de còrrer.

Arribàrem a Esporles ben satisfets, havent cobert no sé si 42 o 44 km (sa tecnologia juga amb nosaltres), cansats però molt contents d'haver-ho passat bé i haver fet un bon entrenament.

Vos deix amb es track i un parell de fotos.

Salut!








No me digueu que no pareix que ballen una sardana...

3 comentaris:

  1. Si senyor! Una ruta brutal la que vos vau marcar. Comprenc perfectement la picor de les dues zones del correu quan ja tornaveu. A mi l'altra dia hem va passar el mateix (això si... sense tants km a les cames).

    I ara? En teoria ja toca anar afluixant els km setmanals fins que arriba el gran dia, no??

    ResponElimina
  2. Idò sí Biel, aquesta setmana mantendrem una mica i llavor, en teoria hem d'anar afluixant una mica... a verlas venir! ;-)

    ResponElimina