Pages - Menu

divendres, 2 de gener del 2015

III Jornada Tècnica 10 de gener

III Jornada tècnica de cursa per muntanya dels Ermassets.

Dissabte 10 de gener

Programa:

Només per socis actuals o socis 2015

Trobada 8:15 h al passeig d'Esporles.

● 8:30-10:30 h Entrenament d'equip per la zona de sa mola de na Ferrana i ermita de Maristella, anirem tira-tira, en qualsevol cas es faran dos grups amb una sortida més llarga i una altre més curta a triar segons el nivell de cada un. Sortida puntual a les 8:30 h

● 10:30-11:30 h Dutxa i canvi de roba (pels que no teniu casa a Esporles, estam treballant en diferents opcions, no hi haurà problema)

● 12:00- 14:00 h Ponències tècniques. Tots els ponents centren gran part de la seva activitat professional en el mon del trail running i ciclisme.

Lesions més habituals en el trail running, tractament i prevenció. Ponent:  Pau Mas Valens. Diplomat en Fisioteràpia, atleta i corredor de muntanya. Ermasset.

Exercicis i entrenaments de força aplicada al trail running. Ponents: Pau Bestard Puig*, Biel Gomila Puigserver*, Llicenciats en INEF, Entrenadors personals, Corredors de muntanya i Ermassets. Joan Navarro Moreno. Corredor de muntanya de reconegut prestigi a nivell local i nacional, 3º classificat al Campionat de Km vertical el 2014. Cercle Solleric.

Nutrició adient en curses de ultra-resistència, pre-competició, durant la competició, i post-competició. Ponent: Bàrbara Vanrell Garau. Llicenciada en Farmàcia i graduada en Nutrició i dietètica. Nutricionista especialitzada en esports de resistència.

Cada ponència tindrà una durada de uns 40 minuts.

LLoc: SALA D'ACTES DE L'AJUNTAMENT D'ESPORLES

● 14:15 h Dinar d'Ermassets

Lloc: està pendent de concretar en funció dels inscrits. Pressupost aproximat 18 €
Teniu fins dia 7 per confirmar assistència al dinar. Ho heu de fer per wasp a en Toni Llinàs 650433395. Places limitades.

Estau tots convidats. En qualsevol cas es pot assistir a tot el programa, entrenament, ponències i dinar, o per separat, podeu triar el que vulgueu, vos esperam a tots.
Aquesta activitat està oberta a tots els Ermassets de qualsevol secció, encara que tota la temàtica a tractar serà dirigida a l’esport de resistència en general i a la cursa per muntanya en particular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada