Pages - Menu

diumenge, 31 de gener del 2016

Comunicat del Comitè Tècnic de Curses de Muntanya de la FBDME

Benvolguts companys/es,

 Vos volem fer una sèrie de cometaris en referència al procés d'inscripció de la Cursa de L'Atalaia d'Alcúdia:

 En primer lloc, lamentam l'incident, com no podia ser d'altre manera, i vos comunicam que treballarem conjuntament amb la direcció i tècnics d' Elitechip per intentar que aquest error tècnic no torni a passar en el futur. La propera setmana hem convocat una reunió extraordinària del Comitè Tècnic de Curses de Muntanya a on intentarem entre tots articular de la forma més adient el procés d'inscripció a les Curses de la Copa Balear.
 Entenem les raons que ens han donat des de la Direcció d'Elitechip per explicar l'incident i com ells pensam que ha estat un error tècnic difícilment esperable, i difícilment repetible. Recolçam les mesures preses per intentar minimitzar el problema i aclarir tots els processos d'inscripció.
 
Per altre banda, s'ha de constatar el que ja sabem tots, l'increment de practicants d'aquest esport ha estat espectacular aquests dos darrers anys, encara que agilitzem els processos d'inscripció o les millorem, són faves contades, si tenim una cursa de 400 places i hi ha 1000 peticions, està clar que 600 quedaran fora, encara que estiguin federats.
Esta clar que des del Comitè hem de cercar fórmules per minimitzar el problema i intentar contentar al màxim nombre d'esportistes, però hi ha el que hi ha.
En qualsevol cas, també s'ha d'afegir que degut a diferents circumstàncies, cada any és precisament en aquesta cursa quan hi ha més peticions d'inscripció i quan més gent queda a fora. El fet que sigui una cursa relativament assequible i que sigui la primera és determinant en aquest fet.
També dir-vos que enguany per primera vegada hi haurà també una lliga de Curses Open fora de la Copa Balear amb més de 10 curses ja tancades (en estar tot definit publicarem el calendari), a més d'altres que aniran per lliure, en total durant el 2016 se faran més de 24 curses de muntanya a Mallorca, és a dir, que hi haurà curses abastament per tots, però no tots podran correr la mateixa cursa, perquè no hi ha cap cursa que pugui disposar per diferents circumstàncies de 1000 o 2000 places, són curses de muntanya, no d'asfalt, no te res a veure, el que no ho entengui ha equivocat d'esport.
El respecte a la natura, la muntanya i els seus hàbitats, és i ha de ser sempre el primer.

Comitè Tècnic de Curses de Muntanya  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada