Pages - Menu

dimarts, 12 de gener del 2016

IV Jornada tècnica de cursa per muntanya dels Ermassets.

IV Jornada tècnica de cursa per muntanya dels Ermassets.

Dissabte 23 de gener

Programa:

Trobada 8:15 h al passeig d'Esporles.

● 8:30-10:30 h Entrenament d'equip per la zona de sa mola de na Ferrana i ermita de Maristella, anirem tira-tira, en qualsevol cas es faran dos grups amb una sortida més llarga i una altre més curta a triar segons el nivell de cada un. Sortida puntual a les 8:30 h

● 10:30-11:30 h Dutxa i canvi de roba (pels que no teniu casa a Esporles, podreu fer servir les dutxes del refugi de Son Tries, seu social del club)

● 12:00- 14:00 h Ponències tècniques. Tots els ponents centren gran part de la seva activitat professional en el mon del trail running i ciclisme.


Falsos mites de l'esport de resistència i com interpretar l'etiquetatge dels suplements esportius.  Ponent: Bàrbara Vanrell Garau. Llicenciada en Farmàcia i graduada en Nutrició i dietètica. Nutricionista especialitzada en esports de resistència.

Primers auxilis en cursa de muntanya, coneixements bàsics, i Reanimació Cardiopulmonar: Ponent: Llorenç Gayà Barceló. Llicenciat en Medicina, especialista en medicina d' urgències i esportista de muntanya.

La darrera una xerrada amb un dels millors i més experimentats corredors Balears de curses de muntanya i trails de ultra resistència, el pobler Miquel Capó, tot un mestre del nostre esport. 


Cada ponència tindrà una durada de uns 40 minuts.

LLoc: SALA D'ACTES DE L'AJUNTAMENT D'ESPORLES

● 14:15 h Dinar d'Ermassets

Lloc: està pendent de concretar en funció dels inscrits. Pressupost aproximat 18-20 € ELS QUE VENIU AL DINAR HEU D'ENVIAR MAIL AL VOCAL DE SOCIS MIQUEL FERNÀNDEZ soci@ermassets.org ABANS DEL DIA 16 DE GENER

Estau tots convidats. En qualsevol cas es pot assistir a tot el programa, entrenament, ponències i dinar, o per separat, podeu triar el que vulgueu, vos esperam a tots.
Aquesta activitat està oberta a tots els Ermassets de qualsevol secció, encara que tota la temàtica a tractar serà dirigida a l’esport de resistència en general i a la cursa per muntanya en particular. Podeu passar la convocatòria a nous Ermassets de 2016 que encara no hagin formalitzat la quota de soci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada