Pages - Menu

dimarts, 31 de maig del 2016

Pau Bestard guanyador de la XIII Pujada a la Fita del RAM

El passat 22 de maig, varem celebrar la nostra cursa, la dels Ermassets d’Esporles, la XIII Pujada a la Fita del Ram.

Va ser un gran dia, i una gran cursa, que dedicam a tots els voluntaris, patrocinadors, i col·laboradors, que la fan possible.

En aquesta edició varem treure el nostre record d’inscripcions, 330 places, al final 310 varen prendre la sortida. 

Com sempre, moltíssimes gràcies a tots els voluntaris i ermassets/tes que fan possible aquesta cursa que tan ens engresca i uneix, sense tots ells, seria impossible. Vull anomenar als dos co-directors de cursa, en Joan de la Cruz i en Biel Frau pel temps i esforços dedicats.

També agrair a l’Ajuntament d’Esporles en general i al seu coordinador d’esports en Pere Trias en particular, tot el recolzament i la tasca feta, així com als altres col·laboradors, esponsors i patrocinadors. Només vull comentar el més importants, sense restar importància als altres: Fisioplanet, Bodegues Tunel, Foracorda, Nutrisport, Cafe Nou, S'Olivaret, Cervesa Banyarriquer… gràcies a tots ells.

Ja en la qüestió estrictament esportiva:
Bona representació dels altres ermassets i ermassetes, amb més de 50 inscrits, nou record de la prova.

En quant als resultats, hem aconseguit una nova fita a aquesta cursa, per primer pic l'ha guanyada un corredor local, en Pau Bestard, i per segon pic després de la passada edició que ho va fer en Biel Gomila, un ermasset. En Pau Bestard ja està a l'èlit del nostre esport, i això només és el principi. El varen acompanyar al podium, n'Alejandro Forcades, i en Toni Nicolau.
El varen seguir a la classificació local n'Scott Benet un nouvingut al poble que va com un trò,  després el gran Bernat Amengual, seguit de un altre nou fitxatge, en Joan Serra, i el nostro incombustible Miquel Tomàs Pintxo.
A l'apartat femení, va guanyar na Bel Calero, seguida de na Rebeca Mariño, na Magdalena Vicens, i quarta posició general de na Mar Cañellas, seguida a la classificació d'ermassetes, per n'Amaranta Ripoll, Lurdes fuster, Helena Romagossa, i Neus López, entre d'altres.
Per categories, i degut a que els premis no són acumulables, Scott Benet i Mar Cañellas varen guanyar la Categoria senior, masculina i femenina respectivament.


La nostra més sincera enhorabona a tots els corredors/es guanyadors de totes les categories, als campions, i a tots els que han aconseguit acabar la cursa.

Gràcies a tots els corredors i corredores de muntanya per venir a la nostra cursa, que segueix sent un referent en el calendari de la Copa Balear.

També afegir, que ha estat com cada any una cursa accidentada, el nostre metge ha hagut d'atendre una sèrie de corredors amb lesions, degut a caigudes i doblegades de turmells. Les desitjam a tots una ràpida i satisfactòria recuperació.



Fins l'any vinent que serem més, ho farem millor, i tindrem un nou recorregut.

Salut i muntanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada