Pages - Menu

dilluns, 4 de març del 2013

Ermassets a la K42

K42

Aquest passat dissabte, es va celebrar una marató de muntanya per la zona de Calvià, amb pujades al Galatzó, S'Esclop, i les Planes, una cursa molt durà que va tocar tot tipus de terrenys, pista, camins, asfalt, terra, torrenteres, tiranys, .... res, molt completa, i amb molta pujada i baixada, molt fotuda psicològicament. Hi varen participar dos Ermassets, N'Amaranta Ripoll, una de les incorporacions d'enguany, i tot un clàssic en curses de resistència, en Gustau Gastalver. Varen guanyar els de sempre, dos superclasse que en pretemporada ja maxaquen, en Tofol Castañer 4:19:29, en Miquel Capó 4:21:24, i en Pablo Villa (Castella i Lleó) 4:31:27, en dones:
Emma Roca 5:04:07, Cati Llado 6:03:48, i la nostra, Amaranta Ripoll 6:25:19. 
En Gustau, malgrat no haver preparat la cursa, hi patir problemes físics des de la meitat de la cursa va fer el lloc 69 de la general i n'Amaranta el 70, arribant tots dos quasi junts, de un total de 165 arribats a la meta.
N'Amaranta , com ja heu vist va fer un gran tercer lloc, anant de menys a més, com ha de ser en aquestes curses i demostrant que sap patir, com ningú, i que li van les curses llargues, tot un encert el seu fixatge.
Enhorabona a tots dos.





1 comentari: