Pages - Menu

dijous, 21 de març del 2013

VII PUJADA AL PUIG DE TOSSALS 2013.



    El diumenge 17 esteiem convocats a LLoseta per fer la cursa de la pujada de Tossals , s'esperava un dia  amb molt de fred i neu, la qual havia fet canviar el recorregut de la cursa per disgust de qualque Ermasset i alivi d'altres. Com sempre convocats a les 7 davant el Bar Passeig partírem cap a Lloseta.


   A les 9 i un poc donaren la sortida , com sempre a 'xorro' , pareix que es darrer ha de pagar es 'dispendio' de sa cursa o fer net els banys. La cursa va esser  autenticament  de muntanya salvatge ,ja què , vàrem tenir de tot calor pujant cap al refugi de Tossals , neu , gel , pedres , aigua a rompre. Per jo a estat  sa millor carrera que he participat i sa més divertida. Ara si, molt dura.



   Sa cursa la va guanyar en Joan Navarro amb un  temps estratosfèric. Però el que nos interessa són els nostres. Els dos primers vàren esser en Pau i en Biel Gomila (nou fitxatge). En Pau com sempre a un gran nivell i a més corria com si fos a ca seva i en Biel va complir ses espectatives . Els altres Ermassets a un gran nivell com va passar a s'Atalaia. Tenim un ramell de corredors entre els 100 primers espectacular que nos farà pujar molt la puntuació de club. Destacar que tots els Ermassets participants vàrem acabar la cursa , que ja era molt. Destacar en Xisco Moranta que havia estat 'barrinat ' tota sa setmana i la va acabar molt dignament com un gran Ermasset que és. I de deixar les curses de muntanya ni pensar ho.

   Sa próxima es Tomir segur que sirem més i heu farem millor!!!!!.

            Salut!.
 
   

Els cafetets i es rebentat d'en Pinxo que nos salvaren.









3 comentaris:

  1. Bona cronica miquel!! vamos Ermassets! cada dia dona mes gust ser d´aquest equipo!!

    ResponElimina
  2. Molt bona Miquel. Enhorabona a tots el ermassets. Va ser una cursa que me va encantar. Neu, aigua, sol, fang, tot això em va fer disfrutar

    ResponElimina