Pages - Menu

divendres, 12 d’abril del 2013

CURSA D'ES TEIX 2013.



         Es diumenge dia 7 d'abril es va celebrar la cursa d'es Teix . Amb una gran inscripció de corredors i gran participació d'Ermassets. Dia espectacular per correr amb un poc de fred i boira en el cim .
 La sortida es va donar a les 9:30h i com sempre es va sortir a tota llet cosa  que va fer que es grup s'estiràs molt i no es vàren produir els temut taps. Ja de tot d'una pujàrem cap es Teix amb un gran desnivell  i amb sa sorpresa de sa boira , no es veia dues passes enfora . En arribar al cim nos trobarem la grata sorpersa de veure a n'en Jaume Busquets i en Mara que nos esperaven. En sa boira i gent  al cim  pareixia que corriem sa cursa de Zegama.

  Per davallar sa cosa ja canviava es veia però relliscava moltissim i a més va haver gent que es va perdre davallant ,cosa que les va fer perdre molt de temps. La cursa després travessava per es camí de s'Arxiduc fins arribar a es pla d'es Pouet i després nos feien pujar una altre vegada. Per ja finalment davallar fins Valldemossa.

  Guanyar, es de sempre en Toni Roldán . Primer Ermasset en Pau , després en Pep Castro , que s'està consolidant en els llocs de davant, i darrera ell en Jordi , primera cursa , primer podi ,segon classificat de sa seva categoria. També hem de destacar na Núria que va quedar primera de ses fèmines, No podem demanar més dos pódiums i tots els Ermassets acabàrem sa cursa.

   Després d'aquesta gran cursa ve s'Ultra i sa Trail gran esdeveniment que molts esperam. El meu desig es que tots l'acabem i que la disfrutem . Com en Pep Patau me va dir a n'es Tomir 'Pensa que estaràs tot lo dia fent el que t'agrada' i d'això sa trata passar gust i no fer nos mal.
 

  Salut i que a sa pròxima siguem més i quedem millor!!!!.

FOTO DE FAMILIA D'ERMASSETS







1 comentari:

  1. Una cursa molt guapa i molt ràpida. Molts d'Ermassets i dos podiums. Tot un èxit. Enhorabona a tots!

    ResponElimina