Pages - Menu

dimecres, 3 d’abril del 2013

CURSA D'ES TOMIR 42 KMS 2013


      Diumenge 31 de març es va celebrar la Cursa d'es Tomir de 42 kms , un autèntic marató de muntanya entre els pobles d'Escorca i Pollença . Aquest pic erem 11 Ermasset que ens presentavem a sa cursa , un bon parell no l'haviem feta mai i estavem expectants com seria.

  A les 8 vàren donar la sortida neutralitzada per recorrer 2,5 kms ,i nos tornarem aturar  per llavors partir de veres. Els primers 13 kms vàren esser salvatges , amb uns desnivells brutals els quals te feien anar de grapes per ses roques . El fort vent que va bufar en els primers kms feia molt difícil anar còmodo i entre el camí ple de roques i ses fites que volaren anavem un poc de cul.   Al km 20 arribàrem a Son Amer mitja cursa i  pareixia que el món m'empenyia. Son Amer partirem cap  a Binifaldó i allà comensarem sa pujada a n'es Tomir. Brutal i inacabable més llarga que un dia sense pa , però pitjor va esser sa baixada en ses forçes justes un calvari per molts i encara en quedaven 15 kms per arribar a Pollença.

   En acabar sa baixada agafaves una pista d'uns 5 kms per arribar a Pollença , passavem per sa Plaça i tots els 'guiris' fent bambelletes quan arribava un corredor, un espectacle.

   Els Ermassets TOTS acabàrem sa cursa, fins i tot en Biel que a mitja cursa va doblegar es turmell quan anava amb els primers. El turmell d'en Biel s'horabaixa no feia mirera.. L'organització per jo un 10 tant avituallaments , fites , menjar etc...

Ah lo de sempre va guanyar en Roldán amb un temps que escarrufa  i en Pau va esser es millor Ermasset.
Pinxo me sap greu encara no se posar sa classificació.

Aquest diumenge nos torna tocar cursa Es Teix i a n'aquesta sirem més i heu farem millor.

  Salut.


 





















   

2 comentaris:

  1. Bona cronica! bona cursa! bon equip!

    ResponElimina
  2. Molt bé cracks! Enhorabona a tots per haver-la acabada, sens dubte, tot un mèrit!

    ResponElimina