Pages - Menu

dijous, 16 de maig del 2013

101 kms de Ronda

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc una de les Ultres més populars d'Espanya, la 101 kms de la sierra de Ronda.

El guanyador en categoria masculina absoluta individual va ser el pobler Miquel Capó, que segueix a tope després de la seva actuació al Marató de Sables, una de les proves de resistència més dures del mon.

També va participar a la prova de Ronda, una Ermasseta, n'Amaranta Ripoll, que va participar per equips, amb altres corredores mallorquines i va fer una molt bona classificació individual a la seva categoria, 6ª. Demostrant després de la Trail Serra de Tramuntana que li van les llargues distàncies.

A petició nostra ens ha fet cinc cèntims.

Més de 7000 participants i un ambient increïble, al km 40 es varen retirar dues components de l'equip na Núria i na marga. Fins el km 60 la cursa és bastant "corrible" però després comencen les rampes infernals de formigó, serà al km 77 quan ja ha passat la mitja nit quan comença el més dur 20 km infernals ...em quedo amb el darrer km que es veu ronda il·luminada i la darrera costa anomenada "cuesta del caxondeo" precisament per ser el darrer km vertical. Cursa 100% recomanable per l'ambient festiu i l'organització increible. Vàrem ser el primer equip femení en arribar a meta però com estava incomplet no vàrem puntuar , però al manco ens han donat els 2 punts que necessitava per l'any vinent intentar anar a la CCC del Montblanc i el millor és haver compartit aquest experiència amb les meves companyes, i ara amigues Marga, Núria, Tere i Olatz que són fantàstiques.