Pages - Menu

divendres, 20 de desembre del 2013

II JORNADA TÈCNICA

II Jornada tècnica de curses de muntanya dels Ermassets.

Dissabte 11 de gener

Programa:

Trobada 8:15 h al passeig d'Esporles.

8:30-10:30 h Entrenament d'equip per la zona de sa mola de na Ferrana i ermita de Maristella, anirem tira-tira, esperant a tothom, si és necessari es faran dos grups. Sortida puntual a les 8:30 h

10:30-11:30 h Dutxa i canvi de roba

12:00- 14:00 h Ponències tècniques. Els temes triats han estat els que ens han demanat els integrants de la secció de curses, per tant, és evident que seran del vostro interès.
- Estiraments i carrera. Ponent:  Pau Mas Valens. Diplomat en Fisioteràpia
- Anàlisi de la trepitjada en el corredor i com triar unes sabates adients. Ponent: Núria Gascuñana Granados. Diplomada en Fisioteràpia
- Nutrició per l’esportista de resistència en general, i enfocada a la competició en particular. Ponent: Bàrbara Vanrell Garau. Llicenciada en Farmàcia i graduada en Nutrició i ditètica.

LLoc: SALA D'ACTES DE L'AJUNTAMENT D'ESPORLES

14:15 h Dinar d'Ermassets
Lloc: està pendent de concretar en funció dels inscrits. Pressupost aproximat 15-18 €
Estau tots convidats, en qualsevol cas es pot assistir a totes les activitats (entrenament, ponències i dinar) per separat, es a dir, a la que pogueu o vos interessi, però el més desitjable seria que intentàssiu assistir a totes, els integrants de la comissió de curses ho hem preparat amb molta il·lusió i vos esperam a tots.
Aquesta activitat està oberta a tots els Ermassets de qualsevol secció, encara que tota la temàtica a tractar serà dirigida a l’esport de resistència en general i a la cursa per muntanya en particular.

Secció de Curses per muntanya

Club de Muntanya Ermassets d’Esporles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada