Pages - Menu

dissabte, 28 de desembre del 2013

2013

 

   L'any 2013 està finalitzant i fer un resum d'ell no és bo de fer , han passat massa coses bones. Com a  secció dins es club hem crescut en tots els sentits , tant de gent ,com a nivell esportiu. A les curses d'aquest any s'han aconseguit pòdiums i molt bones classificacions dels Ermassets. Tenim veterans que es consagren , joves que donaren molta canya a n'es pròxim any i tenim un grup d'al.lotes que si segueixen així  entrenant acompanyaran a na Núria a lo més alt de les curses. Tenim Ermassets que competeixen a fora de les nostres fronteres.  Heu tenim tot veterans , joves ,' fulanos'  i dones , no podem demanar més.

  Però també crec que hem crescut a nivell humà , hem consolidat un bloc de gent diversa basada en el companyerisme , el respecte per les persones i per la natura. Gràcies a n'aquestes bases i als fonaments que hi havia d'altres anys hem pogut dur a terme les primeres jornades tècniques , organitzar la Cursa de Sa Fita , 'Stage' a Alarò , entrenaments de grup , a part de col.laborar amb altres seccion d'es club.

  De cara a l'any que ve nos espera un repte important , millorar aquest any. Sirà difícil ,però cada vegada veim que la gent està més implicada a n'aquest projecte i vol formar part d'aquest club. només desitjam que l'entrada de nous Ermassets enguany sigui per fer aquest més gran i millor.

  Només nos queda dir fins l'any qui ve que sirem MES i heu ferem MILLOR.

  Salut!!!!.



JORDI GONZALEZ A ALARO

MIQUEL TOMAS A BUNYOLA.
NURIA A BUNYOLA
STAGE A CASTELL D'ALARO
CURSA FITA D'ES RAM 2013
PRIMERES JORNADES TECNIQUES A ESPORLES.
RAFA MEDINA ,BERNAT I ANDRES A MONT BLANC.
PEP I GUSTAU A LA CCC .
BIEL GOMILA A ALARO








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada