Pages - Menu

diumenge, 15 de desembre del 2013

NOUS INTEGRANTS DE LA SECCIÓ DE CURSA PER MUNTANYA

Estimats companys;

En els propers dies començarà la nova campanya de renovació i altes de nous socis, estam acabant d'enllestir-ho tot, en tenir-ho arreglat, vos enviarem un mail general amb tota la informació necessària.
En qualsevol cas, pels interessats en ser nous Ermassets per la temporada 2014, ens heu d'enviar un mail a curses@ermassets.org amb el vostres noms i llinatges, i així podreu rebre tota la informació de la secció de cursa per muntanya, així com tot tipus d'ajuda per integrar-vos al club i instruccions per formalitzar la nova alta, ja que en no disposar de les vostres dades no rebreu el mail general amb les instruccions que només rebran els socis actuals per renovar.

Si necessitau samarreta d'equip heu de contactar amb n'Andreu Lesmes que és l'encarregat de material de la secció a artak_alc@hotmail.com amb còpia a curses@ermassets.org , ja queda poc material pel 2014.

Per qualsevol dubte, suggerència o gestió vos podeu dirigir a aquest mateix mail  curses@ermassets.org



També recordar pels nous socis, que dia 11 de gener organitzam la II Jornada Tècnica de la secció de cursa per muntanya, amb entrenament, ponències i dinar, teniu un pre-programa a l'apartat de notícies de la nostra web. L'entrenament i ponències seran gratuïtes pels socis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada