Pages - Menu

dimecres, 26 de març del 2014

K42 I K21 GALATZÒ INTÈNSSS!!

El passat diumenge es va celebrar una nova edició de la K42 i la K21, que tresca per la finca pública del Galatzó i els seus voltants amb arribada a la platja de Peguera. La K42 és una cursa molt dura amb tots els tipus de recorregut possibles, pista, asfalt, camí de carro, torrenteres, pedres, tiranys estrets, carritxeres, arena, i rocam pur i dur, amb quasi 2000 metres de desnivell positiu.
Els Ermassets i varem tenir una petita representació, segurament pel fet que haguéssim competit una trentena de noltros fa dos diumenges a la Mancor Xtrem (que si que va ser xtremmmm!!).
La major part dels Ermassets participants, són part dels nous vinguts enguany al club, i qualcun de veterà. Entre tots, varen fer una gran petita representació del club amb un paper més que digna.
Ressaltar sobretot el resultat espectacular del nostre Algaidí, en Biel Gomila, que si arriba a nàixer a un poble de muntanya, no se a on estaria ja!!. Brutal!!! després de fer 3º al Mancor Xtrem, va fer 2º al K21 només guanyat pel gran Joan Navarro. En Biel, ja està a l'elit de la cursa per muntanya Balear, ara a dosificar-se i a mantenir-se toca.
Un altre Ermasset a ressaltar va ser en Fran Cremades 11 ala general de la K21, un nou fitxatge d'enguany, recomanat per en Gustau Gastalver, que ja sabem tots que te molt bon ull per aquestes coses.

Els altres Ermassets a la K42: de 293 que acabaren la prova.

112 Martí Serra Pol
123 Pep Patau Bassa
131 Maties Bennaser Cortes
166 Miguel A. Moya Donis

Gran actuació de tots ells!!!

A ressaltar la gran actuació den Pep i en Martí que varen competir sense estar al 100% degut a diferents lesions.

Tots aquests resultats han fet que segons els organitzadors de la cursa, i malgrat la petita representació del club, haguem estat els segons a la classificació per clubs:

1. Cercle Solleric 110
2. Ermassets Esporles 100
3 Sa Milana Alarò 70
4 CM Sóller 65
5 Evasión Mallorca Trail 60

A ressaltar que si en Fran Cremades hagués pensat a inscriure com Ermasset, al haver estat 11 a la seva prova, haguéssim fet primers per clubs. Vull aprofitar aquest fet per recordar a tots els que encara no ho heu fet a que canvieu la vostra inscripció a la Ultra i Trail Serra de Tramuntana i fitxeu correctament el nom del club: C Ermassets Esporles

Amunt Ermassets!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada