Pages - Menu

dimarts, 25 de març del 2014

XII MANCOR EXTREM

Tard, massa tard arriba la crònica de la Mancor Extrem, però m'haureu de perdonar,ja què, el Bon Jesús em va donar unes cames per fer 'trote cochinero' i no un cervell per fer cròniques. Així i tot aquí la us deix.

Espectacular, salvatge, muntanyenca 100 per 100, dura, molt dura,varen ser qualcuns de l'adjectius que se sentiren a mesura que la gent arribava a la meta a Mancor. La Mancor Extrem,30 kms, 2 cims i 6 hores de limit per acabar la cursa, un dia amb caloreta ideal per la pràctica d'aquest esport feia que tot junt fou un gran dia.
Més de 300 corredors apuntats a la cursa i els Ermassets amb una gran representació. Una de la més nombrosa. Noves cares i cares ja velles nos anàrem trobant i coneguen ,es nostre club ha crescut molt aquests darrers mesos pel que fa a corredor i encara no nos coneixem tots.
La sortida es donar a les 9 i busques i a les 3 hores ja tenien es guanyador de sa cursa a sa plaça , en Raul Casado que aquest any està intractable , en quarta posició va arribar en Biel Gomila , quina ràbia em fa aquest fulano , amb un temps de 3 hores 21 minuts i fresquet com una rosa . En Biel enguany està en molt bona forma gràcies als entrenaments compartits amb en Otto el seu ca. Quina creu que li ha tocat a n'es ca.
Es segon Ermasset va ser en Pau Bestard es 'Trainer' gran cursa , va arribar a la setena posició. Dos Ermassets entre els 10 primers tot un luxe pel nostre club. En Pinxo va ser el tercer Ermasset un altre que entrena poc s'animal.
Hem de destacar el gran paper que férem tots els Eassets a n'aquesta cursa i lo curros que anem amb les samarretes i tallavents nous. L'organització per jo un 10 , ben senyalitzada, el recorregut molt divertit , molts voluntaris , única falla els avituallaments un poc justs d'aigua i menjar pels darrers corredors, però això són ses curses.

Pròxima cursa Tomir que serem més i heu farem millor.