Pages - Menu

divendres, 16 de maig del 2014

INSCRIPCIÓ PUJADA A SA FITA DES RAM

Vos vull comentar el que ens està passant enguany amb la nostra cursa. Les 250 places varen volar amb 42 minuts, amb un problema a Elitechip que va fer que la majoria no pagàs al moment. 
Per altre banda hem organitzat un sistema de llista d'espera que te en aquests moments més de 100 inscrits (a més del mig centenar més que no estaven federats i lis hem dit directament que no poden participar).

A això se li ha d'afegir una sèrie de mails demanant favors personals per gent coneguda que ha quedat fora dels inscrits.

Res, que estam desbordats, si haguéssim disposat de 500 places, ja estarien plenes.

El problema és que molta gent no ha pagat i des de Elitechip lis han dit que poden fer transferència o pagar el dia de la cursa. Això de pagar el dia de la cursa no ens convé, perque hi haurà gent que no es presentarà pel que sigui i ja no podrem el mateix dia ficar gent de la llista d'espera. Estam tractant que en Mito ho canvii, però esta molt embullat amb lo de Menorca, és normal, i fins dilluns no enviarà el nº de compte per fer l'ingrés.

El que volem, és que faceu arribar als vostres corredors, que per favor els inscrits paguin per transferència abans del dia 27, i que els que no hagin de correr per lesió o pel que sigui, que per favor ho comuniquin a Elitechip o a noltros per poder alliberar plaça, que tothom que estigui a la llista d'inscrits finals es presenti a correr.

La llista d'espera serà només per ordre de petició, i desgraciadament no farem distincions per ningú, ens sap greu, però no volem més trui. A partir del dia 27 enviarem mails personals només als primers de la llista que hagin obtingut les places que es vagin alliberant.
També dir-vos que participarà un corredor irlandès que ja fa 3 setmanes ens va demanar participar i ja tenia hotel i billet d'avió, i va quedar descol·locat pel frenesi d'inscripció a curses per muntanya que hi ha a Mallorca. No és que se li faci un tracte diferent, és que ja havíem quedat amb ell.

Be, ens sap molt de greu no poder atendre a totes les peticions rebudes, però anirà per estricte ordre de petició.

Una solució per un altre any seria ficar qualque cursa,  no cal que sigui de la Copa, entre la de Sóller i la nostra a mitjans maig (i pensau que enguany el mateix dia de la nostra cursa coincideix amb el campionat d'Espanya, hagués pogut ser pitjor), i que així no hagi 30 dies seguits sense cap cursa de muntanya a Mallorca. Tot és parlar-ho.

Per altre banda ens afalaga el gran interès mostrat en la nostra cursa que enguany ja va per la onzena edició, vol dir que estam fent les coses be.

Moltes gràcies a tots i paciència als que han quedat fora, per qüestions legals i logístiques no podem oferir més places.

Salut i muntanya

Francesc Moranta
Vocal de la Secció de curses
Ermassets Club de Muntanya d'Esporles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada