Pages - Menu

diumenge, 11 de maig del 2014

XV CURSA VALL DE SOLLER.




  Dia 4 de Maig es va celebrar una de les curses més carismàtiques del calendari de la Copa Balear de Muntanya, Cursa Vall de Sóller, a més aquest any era el campionat de Balears individual. Per això supòs que va comparèixer l'elit Tòfol Castanyer, Miquel Capó, Pau Bestard i Mateu Garau. Això va donar un plus d'espectacularitat a n'aquesta cursa, sumant un dia meravellós, organització de 10 i unes vistes del paisatge de 20.
  En aquesta ocasió érem poquets els Ermassets Pau, Mateu, Sebastià, Joan Miquel, Toni, Bernat Jaume, Marta, Iris i jo mateix,en Miquel. La trail i l'ultra havien passat factura en forma de lesions o varen fer tard a l'hora d'apuntar se una autèntica bogeria darrerament per fer la inscripció on line.

  Com sempre es va donar la sortida a les 9 i els primers surten a esprint deixant al cabrum arrere. Són 20 kms molt divertits amb unes pujades que et deixen sense respiració (Ofre, Biniaraix) i unes baixades d'esglai amb molta pendent, tècniques i que pots passar molt de gust. A més passes per un dels pobles amb més caràcter de la Serra, Fornalutx. No es pot demanar més.
  Es campionat es va escapar per poc en Pau va fer cinquè, va guanyar un tal Tòfol Castanyer amb un temps d'1:48 seguit d'un altre desconegut Miquel Capó; d'on surten aquests 'fulanos'?

  La resta d'Ermassets com sempre a un gran nivell tots acabarem la cursa amb molt bons temps i sense fer nos mal i per damunt de tots na Marta i n'Iris que no tenen por de res i s'apunten a tot amb moltes ganes.

  Bé, la pròxima cursa és sa nostra sa de sa Fita, esper que siguem més, això segur, i heu facem millor.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada