Pages - Menu

diumenge, 24 de març del 2019

CAMPEONAT DE BALEARS DE SELECCIONS DE CLUBS

Subcampions i subcampiones en el Campeonat de Balears per seleccions de clubs. 

Aquí vos passo la crònica de un gran cap de setmana, de color verd ermasset, escrita per n'Esther Amorós.
Enhorabona a tots els ermassets i ermassetes que han representat el club, no se si som els millors, però si se segur que sempre ens ho passam pipa!!


Tornem d’Eivissa molt satisfets pels resultats de la cursa de Sa Talaia, en el que que hem aconseguit la segona posició en el campeonat de Balears, tant en categoria masculina com femenina. Però més contents encara per haver passat un cap de setmana junts, xerrant, rient i fent club. 

El dissabte vàrem recollir els dorsals i va arribar la senyal de que tindríem bona sort quan a l’Amaranta li varen dir que havia guanyat unes sabatilles per córrer en un sorteig. Un poquet de descans a s’hotel i un bon passeig per la platja per estirar les cames.  Després vàrem anar a un restaurant italià per fer la càrrega de carbohidrats. Fins aquí era com si en Xisco Moranta estigués present. Tot anava fluint. 

A Eivissa tot sembla que va més lent, la cambrera no encerta amb alguns plats i l’espera s’allarga. Per matar l’avorriment bebem vi i les rialles comencen. Confessions entre pizzes i la cambrera ens ve a dir que per favor no trenquem la taula. Més rialles. Començar sa cursa al dia següent a les 11h ja no ens sembla tan tard. Al final arribem a un acord: el que passa a Eivissa es queda a Eivissa. I anem cap a l’hotel. 

Avui al dematí tots molt contents i motivats. Comencem a córrer amb les paraules al cap del nou president Pau Bestard en el seu discurs de la nit anterior: no hi ha pressió però gas a fondo!

20 kilómetres amb +750 de desnivell en un terreny forestal poc tècnic i en pista. A les baixades tots els malloquins hem volat, acostumats a les pedres de sa Serra les cames anaven soles. Terreny molt corrible que no ens ha donat cap excusa per baixar l’accelerador. 20 graus i pràcticament cap ombra, han fet que anéssim al límit de l’agonia. Hem aguantat fins al final i hem passat per l’arc de la meta amb una gran satisfacció. 

Biel Gomila ha quedat subcampió en la general i Miquel Fernández tercer en categoria  Màster 40. Cracks!

La selecció femenina, que l’any passat es va estrenar amb un tercer lloc, ara s’ha superat per aconseguir la segona posició per darrere d’un equip local Eivissenc i terceres Mallorca a Dalt de Tot. Molts d’anys a Mar Cañellas, Amaranta Ripoll, Aina Bernat, Esther Amorós i Anna Moreno. 

La selecció masculina també està d’enhorabona perquè ha aconseguit la segona posició, per darrere de Tirany i tercers Mallorca Trail. Molts d’anys a Biel Gomila, Pau Bestard, Miquel Fernández, Joan Serra, Jordi Prats, Julio Roman i Alex Malbertí. 

Gran cap de setmana que recordarem durant molt de temps.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada