Pages - Menu

dimarts, 26 de març del 2019

NO TOT ÉS CORRER PER MUNTANYA

Enguany els Ermassets Club de muntanya d'Esporles vol afegir-se a una causa solidària en motiu de la XVI Pujada a la Fita del Ram, se tracta de fer un donatiu voluntari o qualsevol altre suport a l'associació sense ànim de lucre; Pep ❤ Amy & Friends

Aquesta associació a finals del 2016 va començar un projecte amb molta il·lusió, que va néixer per donar suport a l’associació internacional també sense ànim de lucre Amy & Friends, de la què formen part famílies d’arreu del món que pateixen la Síndrome de Cockayne(CS), com és el cas del nostre estimat Pep.

El nostre objectiu era dur a terme diferents accions per a què aquesta organització aconsegueixi més eines per a facilitar la recerca i el coneixement sobre aquesta malaltia. I al mateix temps, reforçar la xarxa de famílies i infants amb CS, que sovint viuen el seu camí en l'aïllament de patir una síndrome rara entre les malalties rares.


Puguis o no contribuir amb una aportació econòmica, sempre hi ha altres maneres en les quals pots ajudar. En el cas que la puguis fer, aquest és el nº de compte: 
ES05 2100 4181 3022 0012 5207

Explica-li als teus amics i familiars, comparteix aquesta pàgina o el perfil de Faceboo (www.facebook.com/ PepLovesAmyFriends) a les teves xarxes socials, difon! Necessitem arribar al major nombre de gent possible.
Podrem posar un granet d’arena a la propera trobada de 20...
Es podrà facilitar la recerca i el coneixement sobre aquesta síndrome rara
Reforçar la xarxa de famílies i infants amb CS, que sovint viuen el seu camí en aïllament
DIFON I COMPARTEIX!

Se t’ocorren altres formes d’ajudar?

Esdeveniments, mercats ambulants, carreres, concerts, rifes… qualsevol iniciativa és benvinguda!

Escriu-nos i ens organitzem junts!

i sobretot,



GRÀCIES.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada