Pages - Menu

diumenge, 22 de setembre del 2013

I STAGE TRAIL ERMASSETS ALARO 2013.


     Uns setze Ermassets hem assistit a la primera concentració que  va  programar  es club per els seus corredors i no corredors habituals ,ja què , estaia obert a tothom d'es club.
 Ens vàrem concentrar es dissabte horabaixa a n'es Castell d'Alaró , territori milana . Arribàrem amb una bona aigua de pluja que no nos va aturar en cap moment.
 Partírem a fer la primera sortida ja xops i cercant aquella clariana que qualcú havia vist. Cap d'expedició va esser en Xisco Moranta que en mà ferme no va deixar passar ningú i ferem uns 10 kms per camins espectaculars.
 En arribar va tocar dutxa , bé rebetjada , no hi ha dutxes i sopar. Hem de fer un incís , s'estada a n'es Castell d'Alaró va esser de deu , menjar bo i abundant amb un gran servei . Molt recomanable.
 Avui ha tocat tiradeta de 20 kms i com a cap d'expedició en Pau Bestard. A n'aquest no importa que tengui mà ferme perquè no hi ha collons de passar lo. Hem arribat fins es Refugi de Tossals i hem tornat.

 Hem de destacar que aquesta primera concentració ha estat un èxit i li hem d'agrair damunt tot a n'Andreu Pallicer que es va encarregar de comanar es lloc i fins i tot de sa logística de s'aigua del 'entrenos'.







1 comentari: