Pages - Menu

diumenge, 22 de setembre del 2013

XI CURSA DE MUNTANYA DE BUNYOLA.

Com passa a principi de temporada i després de s'estiu sa gent te ganes de competir i espera les curses de mitja distància com esperar el messies. Es diumenge passat es va celebrar a Bunyola la seva cursa de muntanya, amb un recorregut nou , guanyant amb desnivell i dificultat.
  Es varen insciure uns 250 corredors, el màxim permès i varen acabar 246 tot un èxit de participació. Els Ermassets ens presentàrem amb una gran representació que va estar a l'altura de ses circuntàncies. Sis corredors  es posicionaren entre els cinquanta primers ; en Pau va quedar es 10 , en Miquel Tomàs (Pinxo) es 19 , tercer a M40 ,primer pòdium per ell,  en Bernat Amengual , Pep Castro , Mateu Mara i en Pere Ventayol entre els Top 50.
 També destacarem la posició de na Núria Gascuñana que va quedar tercera de ses fèmines( un altre pòdium). La resta d'Ermassets com sempre amb un paper molt digne i espectacular.

La pròxima cursa és a n'es  Castell d'Alaró i segur que sirem més i quedarem millor.