Pages - Menu

dimecres, 30 de setembre del 2015

CURSA SOLIDÀRIA

Estimats companys/es

Vos volem comunicar que el proper dissabte 24 d'octubre se farà a Esporles una cursa solidaria per disposar de fons per comprar i instal·lar noves estructures a l'escola d'Esporles per nins amb discapacitats físiques (gronxadors).

Aquesta cursa ha sortit de la iniciativa de un grup de mestres, pares i mares (molts d'ells són ermassets i ermassetes companys nostres), i compta amb la col·laboració de diferents administracions, l'ajuntament i entitats privades. El nostro club també col·labora desinteressadament en aquesta important iniciativa.
Aquesta cursa no te afany de lucre i tots els doblers aniran destinats al fi esmentat.

Els Ermassets, ens encarregam en concret del recorregut de la cursa per adults.
Pel dia de la cursa necessitam 10 voluntaris, per controlar el pas dels corredors per diferents punts. Tots els interessats en ajudar, podeu contactar amb mi.
El recorregut de uns 7,5 kms i 200 m de desnivell positiu, surt de la placeta des Jardinet, parteix pel carrer Nou de Sant Pere, i segueix pel Carrer de Darrera sa Paret fins l'aparcament dels estenedors, puja pes camí de sa Costa de Son Dameto cap a ses cases de sa possessió, just abans d'arribar a ses cases, agafarem un camí que gira cap a l'esquerra i puja cap al Pla de ses Tanques, al final del pla sortirem per una barrera i agafarem el camí de tornada cap el poble per la pista que baixa cap es camí de sa Costa de Son Dameto i tornarem cap a l'aparcament, per retornar a la placeta pes carrer de Sa Pansa i carrer nou de Sant Pere.
El camí que puja cap al Pla de ses tanques és privat, només s'hi pot passar el dia de la cursa, que obriran les barreres.
Hi haurà un únic avituallament a la barrera de sortida des Pla de ses Tanques, amb aigua i isotònic.

Esteu tots convidats a participar, podeu correr, caminar, caminar-correr, correr-caminar, anar amb pals, o fer de voluntaris, però heu de assistir, si o si.
El més ràpids necessitaran uns 30 minuts, la majoria entre 40 i 60 minuts i els que vagin a peu una hora i mitja.

En acabar la cursa pels més grans hi haurà curses infantils.

Inscripcions a Elitechip.




Salut i muntanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada