Pages - Menu

dilluns, 21 de setembre del 2015

ESTADA AL REFUGI DE TOSSALS



Com ja fa un temps, un cop a l'any ens reunim els runers del club a passar un cap de setmana en família. Vàrem quedar  a les 17h a  Lloseta i alguns pujen amb btt per aquelles rampes de ciment que fan suar de bon de veres, i els altres pujen caminant a un ritme "alegre". Deixam els trastos i feim un petit run run al voltant del refugi, ja que a les 20h haviem d'estar dutxats per començar a sopar. Mentres sopam apereixen Lluís Bonnin i n'Andreu Lesmes, que venien de fer 200 km en bicicleta i que estan ben trabucats del cap. Després del sopar feim unes birres i unes herbes dolces a salut d'en Biel Morey (gràcies Biel, te vàrem enyorar).

L'endemà partim devers les 8.30 cap a sa Font des Prat, pujam pel comellar des Prat fins arribar al Coll des Massanella. Una vegada allà pujam arran del marge pel pas del canal del cim, no apte per als que tenen por a les altituts. Alguns no ho veien del tot clar, però una vegada adalt no té preu. El cim del Massanella sempre es espectacular!!!!




Després de menjar alguna cosa i fer unes fotos, baixam pes pla de sa neu cap es Coll de sa Línea i seguim pes comellar des Bosc cap a ses cases des Bosc, on omplim d'aigua ja que anavem aixuts. Després pujam per sa Canaleta des Massanella, que la recomanam per a qui no hi hagi anat mai, i baixam cap el refugi de Tossals.

En total, uns 20 km i 1340 de desnivell positiu. Però sobretot bona companyia i moments per recordar.

Fins l'any que ve, on serem més i ens ho passarem millor


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada